Kas

EnergieEvent Zuidoost Nederland en Vlaanderen

Bij de Brightlands Campus Greenport Venlo vindt op woensdag 22 januari het EnergieEvent Zuidoost Nederland en Vlaanderen plaats. Onder andere in workshops wordt u bijgepraat over onderwerpen die u specifiek interesseren.

Kas als energiebron

Weet u hoe u kunt besparen op het gebied van energie in de glastuinbouw? Wat zijn duurzame opties om het gebruik van fossiele energie te vervangen door duurzame opties? Tijdens het EnergieEvent Zuidoost Nederland en Vlaanderen worden onderzoeksresultaten gedeeld van proeven die het afgelopen jaar zijn uitgevoerd door Kas als Energiebron en GLITCH.

Sjaak van der Tak (voorzitter Glastuinbouw Nederland) en Hubert Mackus (gedeputeerde provincie Limburg) openen het evenement. Daarna wordt u bijgepraat over onderwerpen die u specifiek interesseren in de workshops waarvoor u zich kunt inschrijven.

Programma

13.00 uur: Ontvangst
13.30 uur: Welkom en opening
- Sjaak van der Tak – voorzitter Glastuinbouw Nederland
- Hubert Mackus – Gedeputeerde provincie Limburg
13,45 uur: Introductie EnergieEvent
- Kas als Energiebron
- GLITCH
14.00 uur: Workshopronde 1
15.00 uur: Pauze
15.30 uur: Workshopronde 2
16.30 uur: Workshopronde 3
17.30 uur: Afsluiting, borrel en buffet

Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@kasalsenergiebron.nl.

Bijeenkomst delen