Fruitteelt

Algemene ledenvergadering fruitteelt

LET OP: deze bijeenkomst wordt verplaatst naar een nader te bepalen tijdstip in verband met het Coronavirus. 

Logo LLTB

Het bestuur van LLTB-sectorgroep Fruitteelt/NFO-kring Limburg nodigt haar leden, partners en medewerkers van leden en overige genodigden graag uit voor haar Algemene Ledenvergadering en de themabijeenkomst Fruitteelt. Deze vindt plaats op dinsdag 17 maart bij de Roosterhoeve in Roosteren.

Het huishoudelijk gedeelte van de ALV is van 19.30 tot 20.15 uur. In de sectorgroep/het kringbestuur vindt een bestuurswisseling plaats. Gezocht wordt naar een geschikte kandidaat die bereid is de functie van bestuurslid in te vullen. Mocht u zich kandidaat willen stellen, dan kunt u zich melden bij Koen van Weelden via kvanweelden@lltb.nl of 06-53187753.

De themabijeenkomst begint om 20.30 uur en draagt de titel ‘De status van Hortitech in fruit en de impact op de Nederlandse fruitsector’. Gastspreker Harrij Schmeitz geeft een update over de ontwikkeling van technologische innovatie in de fruitteelt en de vertaling naar de teelt-innovatieve roadmap van het platform FRUITVOORUIT.nl.

In verband met de verdere organisatie is aanmelden vóór vrijdag 13 maart gewenst. Dit is mogelijk door een mail te sturen naar kridderbeks@lltb.nl. Graag aangeven met hoeveel personen u komt.

Klik hier voor de uitnodiging.

Bijeenkomst delen