Koeien

Methaanexcursie Dairy Campus Leeuwarden

De Nederlandse veehouderij staat voor een belangrijke opgave: het terugdringen van emissies. Maar wat is verstandig? Welke maatregelen en stalaanpassingen zijn in beeld? Wat wordt momenteel allemaal gemeten en wat zijn hiervan de resultaten? Zomaar wat vragen die momenteel door ieders hoofd spoken.

ZLTO

ZLTO neemt daarom het initiatief om een volledig verzorgde, gratis excursie naar de Dairy Campus te organiseren. Leden van de LLTB zijn van harte welkom om zich bij deze excursie aan te sluiten. Deze dag gaan we met collega-veehouders, deskundigen en andere geïnteresseerden dieper in op de materie van methaanemissies.

Klik hier voor de uitnodiging en het aanmelden.

Wilt u met uw studieclub graag een bijeenkomst houden over dit onderwerp op een testlocatie in Limburg? Neem dan contact op met Willemien Lemmers via 06-53955666.

Bijeenkomst delen