Melkvee

LTO Themabijeenkomst Melkveehouderij

LTO-vakgroep Melkveehouderij nodigt u hierbij uit voor een van de themabijeenkomsten melkveehouderij.

lto-logo1a

De vakgroep wil graag met u in gesprek over mogelijke oplossings­richtingen voor de PAS en de inzet van de vakgroep hierbij. Ook wordt stilgestaan bij de actualiteiten. Uiteraard is er voldoende ruimte voor uw vragen.

Programma

- Welkomstwoord en voorstellen nieuwe vakgroepleden
- Inventarisatie voor de rondvraag
- Actualiteiten
- Discussie PAS en inzet vakgroep
- Bespreken punten uit rondvraag
- Afsluiting

Om ons een indruk te geven van het aantal aanwezigen per bijeenkomst, verzoeken wij u vriendelijk u op voorhand aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar Karin Ridderbeks. Vermeld hierbij de datum van de bijeenkomst en met hoeveel personen u komt. 

Bijeenkomst delen