Klimaat en energie

Expertsessie Omgevingswet voor ondernemers Venlo

De komst van de Omgevingswet brengt grote veranderen met zich mee. Hoewel deze pas ingaan op 1 januari 2021, wil de gemeente Venlo ondernemers daar binnenkort al over bijpraten middels een expertsessie.

Verschillende medewerkers van de gemeente Venlo en enkele externe sprekers geven een toelichting op de Omgevingswet en wat dit voor de lokale ondernemers gaat betekenen. Ook wordt er ingegaan op de werking van het digitale Omgevingsloket. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid voor vragen en discussie.

De bijeenkomst is bedoeld voor alle ondernemers met een onroerend goedpositie in de gemeente Venlo. De expertsessie is tot stand gekomen in samenwerking met de Vereniging van Nederlandse gemeenten, programma Aan de slag met de Omgevingswet.

Bekijk de uitnodiging hier >>

Bijeenkomst delen