field-1246620_1920

Ontbijtbijeenkomst voor agrariƫrs tijdens Week van de Veiligheid

20-09-2016

De Week van de Veiligheid gaat van start. Een week lang extra aandacht voor criminaliteitspreventie in Limburg. Speciaal voor agrarische ondernemers wordt op het Ondernemersplein in Roermond op 14 oktober een ontbijtbijeenkomst gehouden, waarbij de aandacht voor veiligheid in het buitengebied centraal staat.

Tijdens het ontbijt gaan diverse gastsprekers kort in op het onderwerp veiligheid in het buitengebied. Zo vertelt LLTB-voorzitter Léon Faassen over het belang van veiligheid in het buitengebied en voorgaande projecten en de successen daarvan. Ook Tweede Kamerlid Mustafa Amhaouch maakt zijn opwachting.

LTO Ledenvoordeel legt uit hoe ondernemers via beveiligmijnboerenbedrijf.nu gebruik kunnen maken van gunstige inkoopvoorwaarden op veiligheidsproducten.

Aansluitend vindt een bedrijvenmarkt plaats met bedrijven die gespecialiseerd zijn in onder meer erfbeveiliging, brandstofalarmen en DNA-markering van voertuigen. Een uitgelezen kans om u te laten informeren over de mogelijkheden op uw eigen bedrijf.

Meld u aan via het formulier hieronder.

Week van de Veiligheid

De aftrap voor de Week van de Veiligheid vindt plaats op 10 oktober om 15 uur met een workshop cybercriminaliteit in de brandweerkazerne van Weert.

Het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Limburg organiseert samen met diverse gemeenten, ondernemers, politie, het Openbaar Ministerie en de provincie een aantal regionale activiteiten in Limburg die allemaal gratis toegankelijk zijn.

Vooruitlopend op de week van de veiligheid vindt op 5 oktober om 18.30 uur een themazitting ‘Veilig Ondernemen’ plaats in de Rechtbank Limburg, Sint Annadal 1 in Maastricht.

Tijdens de avondzitting behandelt de rechtbank zaken die te maken hebben met criminaliteit tegen ondernemers. De rechter en officier van justitie zullen na elke zaak met u in gesprek gaan over hun aanpak en afwegingen. Welke afweging zou u maken? Wat zou u anders doen?

Later in de week van de Veiligheid – die duurt tot 19 oktober – zijn ook online workshops te volgen. Bekijk hier het complete programma.

Meer informatie krijgt u van Jeroen Duijsens, Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Limburg, telefoonnummer 06-21838964.

AANMELDFORMULIER

Dief

Pagina delen