field-1246620_1920

Project MKB Financieringspoort Limburg

23 mei 2016

U zoekt geld voor groei? Nu nog een passende financiering vinden en dat is lastig want banken zijn terughoudend. Er zijn veel nieuwe vormen van financiering ontstaan. Wat zijn de mogelijkheden en voorwaarden? Onduidelijkheid hierover kan de financiering van uw groei belemmeren.

In Limburg is het project MKB Financieringspoort Limburg gestart om dit probleem op te lossen. Hierin wordt een brug geslagen tussen ondernemers, verschillende financieringsmogelijkheden en financiers.

Namens de KvK attenderen wij u op de bijeenkomsten ‘Vergroot uw kans op financiering’ die zij samen met partners in de provincie Limburg organiseren en plaatsvinden op 9, 16 en 23 juni in Horst, Roermond en Sittard.

Bent u mkb-ondernemer met groeiplannen, nieuw idee, dienst of product? Zoekt u financiering en wilt u verschillende financieringsopties zo effectief mogelijk benutten? Deze bijeenkomst levert u nieuwe kennis op en een nieuw netwerk van regionale ondernemers om effectieve stappen te zetten op weg naar financiering. 

Aanmelden kan via: Vergroot uw kans op financiering.

Euri

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroepen
Akkerbouw, Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen, Fruitteelt, Paardenhouderij, Pluimveehouderij, Varkenshouderij