field-1246620_1920

Subsidie op beveiligingsproducten voor uw boerenbedrijf

31-03-2015
Boerenbedrijven zijn steeds vaker slachtoffer van criminaliteit en (dieren)activisme. Denk aan, diefstal diesel, shovels en trekker, vernielingen en ongewenst bezoek. Als ondernemer zit u niet op ongenodigde gasten te wachten!

LTO neemt de problematiek serieus en start binnenkort met een beveiligingsplatform. Dit platform biedt u verschillende opties: van een gratis scan van uw bedrijf tot aanschaf (met ledenkorting) van diverse beveiligingsproducten. Uw investering kan nog lager uitpakken, omdat er mogelijkheden zijn om gebruik te maken van eenmalige subsidie van de rijksoverheid.

Laat uw stem horen
Het Ministerie van Veiligheid & Justitie kent subsidie toe aan bedrijven die in beveiligingsmaatregelingen investeren. De subsidie loopt via uw brancheorganisatie. Uw stem is belangrijk, want de hoogte en inhoud van de subsidie wordt bepaald op basis van hoeveel LTO-leden gebruik willen maken van de subsidie. Wat moet er gebeuren?
  • Vul de vragenlijst in;
  • Geef aan of u te maken heeft gehad, al dan niet in uw omgeving, met diefstal, criminaliteit, vandalisme of activisme;
  • Geef aan of u gebruik wilt maken van een gratis bedrijfsbezoek door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV);
  • Op basis van de resultaten van de enquête wordt de subsidie toegekend;
  • De resultaten van de enquête worden meegenomen in de subsidieaanvraag.

Hoe meer leden hun stem laten horen, hoe sterker we staan!
Het is dus erg belangrijk voor uzelf en uw collega agrariërs om te laten horen waar u behoefte aan heeft, zodat LTO zich hard kan maken voor deze subsidie!

Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Politie

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroepen
Akkerbouw, Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen, Fruitteelt, Paardenhouderij, Pluimveehouderij, Varkenshouderij