field-1246620_1920

Live webinar 'Veilig werken met uitzendbureaus' op 23 oktober

16 okt 2014

Er zijn op dit moment veel nieuwe ontwikkelingen voor werkgevers in de agrarische sector. En dus ook voor u! Wilt u weten hoe u veilig kunt werken met uitzendbureaus en praktische tips ontvangen?

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw (www.werkgeverslijn.nl) nodigt u van harte uit voor een live online bijeenkomst via het internet (webinar) op:
Datum:  Donderdag 23 oktober 2014
Tijd:       16.30 - 17.30 uur


Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u graag over:
• Welke zaken moet u regelen als u gaat werken met een uitzendbureau?
• Het werken met een gecertificeerd uitzendbureau en de voordelen hiervan
• De toepassing van de agrarische cao's voor uitzendkrachten: wat mag wel en niet?
• Loonkosten van uitzendkrachten
• Inkoopvoorwaarden hanteren bij het inschakelen van een uitzendbureau
• De checklist veilig werken met uitzendbureaus

De bijeenkomst vindt plaats via een online webinar, waarbij een presentatie wordt verzorgd vanuit de Werkgeverslijn land- en tuinbouw. Een webinar is een live online seminar waarbij één persoon via beeld en geluid een presentatie geeft. Deze presentatie kunt u via live beeld volgen op uw eigen laptop of computer. De presentatie over het veilig werken met uitzendbureaus wordt verzorgd door Diana Eleveld, adviseur cao- en arbeidsrecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw.

Tijdens de webinar is er volop ruimte voor het stellen van vragen via een chatfunctie en het meedoen aan pollings. Als deelnemer heeft u alleen een computer of laptop nodig met Flashplayer, geluid en een goede internetverbinding. Er is geen specifieke technische kennis vereist. Uiteraard volgt u de webinar via een beveiligde verbinding.

U kunt zich aanmelden voor deze webinar via het online aanmeldingsformulier. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging van deelname en later nog een link met inloggegevens waarmee u aan de webinar kunt deelnemen. Er is plaats voor dertig deelnemers, dus meld u snel aan! Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 – 888 66 88.

Na afloop van de bijeenkomst zullen we uiteraard evalueren hoe het is gegaan. Wij zijn uiteraard ook erg benieuwd hoe u deze webinar ervaart.

seizoensarbeid.JPG

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroepen
Akkerbouw, Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen, Fruitteelt, Paardenhouderij, Varkenshouderij