Volg LLTB op Twitter!

LLTB Infolijn

 

De LLTB Infolijn (0900-46365582) is de vraagbaak en laagdrempelig loket van de werkorganisatie LLTB. Wie de Infolijn belt krijgt Paul Simons aan de lijn (foto). Elk LLTB-lid met een vraag kan bellen met de Infolijn, die elke werkdag van 8.30 tot 12 uur bereikbaar is. Het is een stuk service richting de LLTB-leden. Leden kunnen ook een e-mail sturen naar info@lltb.nl. We streven als service naar een antwoord binnen 48 uur.

De LLTB-Infolijn is bedoeld als vraagbaak, waar u de meest uiteenlopende vragen kunt stellen. Veel vragen zijn afhankelijk van de tijd van het jaar en de actualiteit van thema's. U kunt denken aan vragen over faunaschade, T-rijbewijs, asbestdaken, criminaliteit op het platteland, bedrijfsovername, energie, pachtzaken, erosie, verenigingszaken, subsidies, onttrekkingen grondwater of mest.

Vragen die over een zeer specifieke (bedrijfs)situatie gaan, waarbij maatwerkadvies noodzakelijk is, zijn in principe niet bedoeld voor de Infolijn, maar voor uw bedrijfsadviseur.

Naast de vragen van leden fungeert de Infolijn als meldpunt voor muizenschade, wilde zwijnen, diefstal van diesel en onttrekkingen grondwater.

Bij calamiteiten, zoals dierziekten, kan de Infolijn worden ingezet als calamiteitennummer.