Projectleider

De Nederlandse land- en tuinbouw heeft wereldwijd een vooraanstaande positie. Ondernemers in de agrarische sector zijn met hart en ziel bezig met hun bedrijf. Met visie en gedrevenheid werken zij aan hun idealen. De medewerkers van Arvalis spelen een belangrijke rol in het realiseren van die idealen.

  • Locatie: Roermond
  • Opleidingsniveau: HBO
  • Categorie: Adviseur
  • Aantal uren: Fulltime

Ter versterking van het projectenteam is Arvalis op zoek naar een:

Projectleider (m/v)

In de functie van projectleider heb je ervaring met het leiden van complexe multidisciplinaire projecten waarbij je werkt in kleine projectteams. Hierbij ben je als projectleider verantwoordelijk voor de algehele projectleiding inclusief de financiële verantwoording richting de opdrachtgevers. Je bent een teamspeler die mensen motiveert om net dat stapje extra te zetten zodat we onderscheidend zijn ten opzichte van onze concurrenten.

Onze wensen

  • Bij voorkeur minimaal 3-5 jaar ervaring in projecten en/of advisering op het gebied van landbouw, gebiedsontwikkeling of agrarische innovatie;
  • (Strategisch) inzicht in agrarische bedrijfsvoering en de rol die innovatie hierin kan spelen;
  • Affiniteit met agrarische sector; bij voorkeur werkzaam geweest binnen (de periferie van) de agrarische sector zodat je weet wat er op agrarische bedrijven speelt;
  • In staat om als pionier te opereren en in nieuwe netwerken te ‘infiltreren’;
  • Voelsprieten om kansen voor agrarische sector te ontwaren op thema.

Wat hebben we te bieden: Een uitdagende en dynamische fulltime functie in een professionele organisatie, waarin een informele en collegiale werksfeer centraal staat. Naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij een grote mate van zelfstandigheid met vele interne en externe relaties. Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met kans op verlenging bij gebleken geschiktheid.

Is je interesse gewekt?

Heb je interesse in deze functie, dan ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie voor 31 december mailen naar Sara van Ginkel, HR-manager, via sollicitatieslltbgroep@lltb.nl. Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met John Caubergh, manager projecten, via 06-51171825.

Solliciteren