Makelaar agrarisch vastgoed

BuitenGewoon Advies. Daar gaan de makelaars van Arvalis voor. Zij hebben kennis van en ervaring met complexe aan- en verkooptrajecten van agrarisch goed en een relevant netwerk van geïnteresseerde kopers en verkopers. Denk jij binnen dit BuitenGewone team te passen? Wil jij ook sparren met ondernemers over hun ambities en met jouw advies echt een verschil maken? Dan ontmoeten wij jou graag!

 • Locatie: Venlo
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Categorie: Makelaar
 • Aantal uren: 36-40

Voor de vestiging in Venlo is Arvalis op zoek naar een makelaar agrarisch vastgoed. Als makelaar initieer, adviseer en begeleid je transacties betreffende vastgoed. Daarnaast verricht je taxaties voor diverse doeleinden en opdrachtgevers en lever je maatwerk ten aanzien van pacht, planschade- en onteigeningszaken. Je bent een deskundige sparringpartner voor de agrarisch ondernemer. Je acquireert nieuwe opdrachten, beheert het bestaand relatiebestand en voert promotionele activiteiten uit.

Over jou

Als makelaar agrarisch vastgoed voldoe je in ieder geval aan de volgende eisen:

 • Je hebt HBO Makelaardij of een vergelijkbare vakinhoudelijke opleiding afgerond
 • Je bent ingeschreven bij VastgoedCert en/of het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs binnen de kamer Landelijk en agrarisch vastgoed
 • Je hebt relevante kennis en ervaring
 • Je hebt een sales drive en een sterke, integere persoonlijkheid
 • Netwerken is je tweede natuur
 • Je vindt het een uitdaging om telkens tot het beste resultaat voor de klant te komen
 • Affiniteit met vastgoed in het buitengebied, de regionale markt en de agrarische sector is een pre

Over ons

Naast agrariërs gaan tegenwoordig ook steeds meer particulieren en bedrijven zich in het buitengebied vestigen. Dit heeft de nodige gevolgen voor agrarische ondernemers die hun bedrijf willen verkopen of een nieuwe locatie of grond aan willen kopen. De makelaars van Arvalis zijn niet alleen gespecialiseerd in de aan- en verkoop van agrarisch goed, maar trekken in het vervolgtraject - het wijzigen van bestemmingen, het tekenen van nieuwe bedrijfslocaties en het aanvragen van subsidies - samen op met de adviseurs van Arvalis en de medewerkers van de LLTB. Door deze unieke werkomgeving en de kennis, kunde en netwerken van collega’s, kan Arvalis klanten een totaalpakket bieden.

De functie van makelaar is uitdagend en dynamisch en je hebt genoeg opleidings- en doorgroeimogelijkheden met volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Binnen onze professionele organisatie staat een informele, collegiale werksfeer centraal. Natuurlijk hebben we ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Neem voor meer informatie contact op met Ger van den Hombergh, via 06-83150166. Je sollicitatie en cv kun je sturen naar Sara van Ginkel, HR-manager, via sollicitatieslltbgroep@lltb.nl.

Solliciteren