Junior adviseur ruimtelijke ordening en milieu

De Nederlandse land- en tuinbouw heeft wereldwijd een vooraanstaande positie. In de agrarische sector vind je mensen die met hart en ziel bezig zijn met hun product. Met visie en gedrevenheid werken zij aan hun idealen. Soms kunnen ze dat zelf. Soms hebben ze daar hulp bij nodig. Dan zijn de adviseurs van Arvalis er voor ze.

Arvalis is namelijk een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het mogelijk maken van ontwikkelingen in het Buitengebied. De mensen die er werken zijn heel Gewoon, maar wat ze betekenen voor ondernemers is BuitenGewoon.

  • Locatie: Roermond
  • Opleidingsniveau: HBO
  • Categorie: Adviseur
  • Fulltime

Wil jij ook sparren met ondernemers over hun ambities en met jouw advies écht een verschil maken? Dan ontmoeten we je graag. Voor de vestiging van Arvalis in Roermond zijn wij namelijk op zoeken naar een:

Junior adviseur ruimtelijke ordening en milieu

Kernwoorden: zelfstandig, doelgericht en betrokken

 

Als junior adviseur ruimtelijke ordening en milieu ondersteun je processen met betrekking tot bestemmingswijzigingen voor agrarische, maar ook niet- agrarische locaties. Je beoordeelt ruimtelijke ontwikkelingen op kansen en bedreigingen, ondersteunt de begeleiding en advisering van onze agrarische klanten bij het aanvragen van vergunningen, activiteitenbesluiten, bestemmingsplannen en andere voorkomende werkzaamheden. In deze veelzijdige functie is veel ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheid tot adviseur ruimtelijke ordening waarbij je de processen zelf initieert en de klanten begeleidt.

Onze wensen:

  • Een HBO diploma (HAS, HEAO, HBO-MER of juridische opleiding);
  • Relevante vakinhoudelijke kennis en ervaring is een pre;
  • Teamplayer die beschikt over uitstekende contactuele en commerciële vaardigheden. Je werkt oplossingsgericht en beschikt over een loyale, flexibele en klantgerichte instelling.

Wat hebben we te bieden:

Een uitdagende en dynamische functie met ruime ontwikkelingsmogelijkheden in een professionele organisatie waarin een informele en collegiale werksfeer centraal staat. Een grote mate van zelfstandigheid met vele interne en externe relaties en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Neem voor meer informatie contact op met Bas Boots, directeur Arvalis, via 06-13099006. Je sollicitatie en cv kun je mailen naar HRM@arvalis.nl.

Solliciteren