(Junior) Bouwkundig Tekenaar

De adviseurs van Arvalis zijn er voor agrarische ondernemers die iedere dag met hart en ziel bezig zijn met hun product. Boeren en tuinders die met visie en gedrevenheid werken aan hun idealen. Soms kunnen ze dat zelf, soms hebben ze daar hulp bij nodig. Ter versterking van het team in Venlo is Arvalis op zoek naar een (Junior) Bouwkundig Tekenaar.

  • Locatie: Venlo
  • Opleidingsniveau: MBO/HBO
  • Categorie: Bouwkundig Tekenaar
  • Aantal uren: In overleg

Wil jij sparren met ondernemers over hun ambities en met jouw advies écht een verschil maken? Kom jij net uit de schoolbanken met een diploma bouwkunde op zak? Dan zou deze functie zomaar eens bij jou kunnen passen!

Als (Junior) Bouwkundig Tekenaar ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het tekenwerk vanaf ontwerp tot aan de uitvoeringsfase. Als je het leuk vindt, kun je er een combinatierol van maken en taken oppakken als het inmeten van bestaande gebouwen, het uitwerken van ontwerpen in 3D en het assisteren van onze adviseurs door middel van het uitwerken van milieutekeningen.

Projecten worden uitgewerkt in AutoCAD en zijn met name gericht op de agrarische sector “Buitengebied”. Denk hierbij aan hippische accommodaties, bedrijfsgebouwen voor de land- en tuinbouw, bedrijfswoningen en huisvestingsgebouwen voor internationale medewerkers. Daarnaast komen er met regelmaat woningbouwprojecten en utiliteitsgebouwen voorbij.

Onze wensen

  • Een MBO of HBO diploma op het gebied van bouwkunde;
  • Ervaring met AutoCAD;
  • Ervaring met SketchUp;
  • Je komt goed tot je recht in een hecht team en bent een teamspeler;
  • Je ziet het als een leuke uitdaging om je verder te ontwikkelen op het gebied van Bouwkundig Tekenaar binnen de agrarische sector.

Wat biedt Arvalis?

Arvalis is een adviesbureau gespecialiseerd in het mogelijk maken van ontwikkelingen in het Buitengebied. De mensen die er werken zijn heel Gewoon, maar wat ze betekenen voor ondernemers is BuitenGewoon.

We bieden je een uitdagende en dynamische functie met ruime ontwikkelingsmogelijkheden in een professionele organisatie waarin een informele en collegiale werksfeer centraal staat. Een grote mate van zelfstandigheid met vele interne en externe relaties en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie je deze veelzijdige en uitdagende baan wel zitten? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Tim Lommen, Bouwkundig Adviseur Venlo, via 06-20993941. Je sollicitatie en CV kun je sturen naar Sara Prinssen, hr-manager, via sollicitatieslltbgroep@lltb.nl.

Solliciteren