Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu

De adviseurs van ROBA Advies zijn er voor agrarische ondernemers die iedere dag met hart en ziel bezig zijn met hun product. Boeren en tuinders die met visie en gedrevenheid werken aan hun idealen. Soms kunnen ze dat zelf, soms hebben ze daar hulp bij nodig. Voor de vestiging van ROBA in Deurne wordt gezocht naar een adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu (ROM).

  • Locatie: Deurne
  • Opleidingsniveau: HBO
  • Categorie: Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu
  • Aantal uren: Fulltime

Als adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu begeleid je ondernemers en ondersteun je hen in het realiseren van hun ambities en plannen. Je beoordeelt ruimtelijke ontwikkelingen op kansen en bedreigingen, begeleidt en adviseert onze klanten in het aanvragen van vergunningen, activiteitenbesluiten, bestemmingsplannen en andere voorkomende werkzaamheden. In deze veelzijdige functie is veel ruimte voor eigen initiatief.

Onze wensen

We zoeken een adviseur die weet wat er speelt in de agrarische sector en zich goed kan verplaatsen in ondernemers in het buitengebied. Iemand met kennis en ervaring of interesse in ruimtelijke ordening en milieu en die daarnaast beschikt over de volgende elementen: 

  • Een HBO-diploma (HAS, HEAO, HBO-MER, planologische- of juridische opleiding);
  • Relevante vakinhoudelijke kennis en ervaring stellen we op prijs;
  • Kennis en interesse in de (intensieve) veehouderij is een pré;
  • Zelfstandig en proactief;
  • Teamplayer en beschikt over uitstekende contactuele en commerciële vaardigheden. Je werkt oplossingsgericht en beschikt over een loyale, flexibele en klantgerichte instelling.

Wat biedt ROBA?

ROBA Advies is een adviesbureau gespecialiseerd in het mogelijk maken van ontwikkelingen in het Buitengebied. De mensen die er werken zijn heel Gewoon, maar wat ze betekenen voor ondernemers is BuitenGewoon.

We bieden je een uitdagende en dynamische functie met ruime ontwikkelingsmogelijkheden in een professionele organisatie waarin een informele en collegiale werksfeer centraal staat. Een grote mate van zelfstandigheid met vele interne en externe relaties en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie je deze veelzijdige, uitdagende baan wel zitten? Wil je sparren met ondernemers over hun ambities en met jouw advies echt een verschil maken? Dan ontmoeten wij jou graag! Stuur je sollicitatie en cv naar Sara van Ginkel, HR Manager, via sollicitatieslltbgroep@lltb.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ben Spreeuwenberg, vestigingsleider ROBA, via 06-24718536.

Solliciteren