field-1246620_1920

5 April: Netwerk Agrarische Vrouwen over beeldvorming agrarische sector

14 mrt 2023

Het LLTB Netwerk Agrarische Vrouwen organiseert op woensdag 5 april een activiteit rondom beeldvorming in de agrarische sector. De bijeenkomst vindt plaats op het Ondernemersplein in Roermond. 

Logo NAV

De maatschappelijke druk op onze mooie sector neemt enorm toe. Het lijkt wel of tegenwoordig iedereen een mening heeft over de land- en tuinbouw. Daar staat het netwerk zeker open voor, maar er wordt volgens hen wel heel veel ongenuanceerd en ongecontroleerd geroepen. Vaak gebeurt dat met one-liners, heel populair, of worden zaken uit zijn verband getrokken.

De dames van het netwerk denken dat het goed is om het eerlijke verhaal te blijven vertellen. Maar hoe doen we dat nu? Wat gaat er goed en wat kan beter? En hoe gaan we om met onwaarheden? Wat kun jij als ondernemer zelf bijdragen? Wat doet de LLTB in dit kader en hoe kan de LLTB de achterban hierin ondersteunen?

Daar willen het Netwerk Agrarische Vrouwen jullie op woensdag 5 april met een gevarieerd avondprogramma inzicht in geven. Dit programma ziet er als volgt uit:

Programma

19.00 uur Inloop

19.30 uur Nieuwe bestuur stelt zich kort voor en korte toelichting

19.45 uur Korte toelichting op het thema door Nicole Alberts, projectleider LLTB

19.50 uur Presentatie door Geesje Rutgers van Stichting Agri Facts.

20.20 uur Pauze met een drankje-hapje

20.35 uur Presentatie Michiel Maes, communicatie LLTB, ‘wat doet LLTB aan het

beïnvloeden van de beeldvorming’ inclusief enkele casussen

21.50 uur Woordje door Susanne Görtz, hoofdbestuur LLTB, en afsluiting

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats op het Ondernemersplein Roermond, Steegstraat 5. Parkeren kan ter plekke.

Aanmelden
Wil je als lid van LLTB NAV hierbij zijn, geef je dan snel op via kridderbeks@lltb.nl. De plekken zijn beperkt en we hanteren 'wie het eerst komt, het eerst maalt'.

 

Pagina delen