field-1246620_1920

Ledenapp LTO Dichtbij live, download hem nu!

20 dec 2022

De nieuwe LTO Dichtbij-app, voor leden van de LLTB, is live en vanaf nu te downloaden op iedere mobiele telefoon en tablet. De unieke app voor boeren en tuinders in Nederland is exclusief voor leden. Duizenden leden van de LLTB, ZLTO en LTO Noord kunnen gebruik maken van deze nieuw app, met onder andere het laatste nieuws uit onze agrarische sector.

Afbeelding_LTO Dichtbij

Door de nieuwe LTO Dichtbij-app te gebruiken, bent u altijd betrokken en op de hoogte van het laatste nieuws uit de agrarische sector en hoe wij uw belangen behartigen. Belangrijk nieuws kunt u via de app ontvangen via handige pushmeldingen. De app is gepersonaliseerd, dus u ontvangt relevante informatie over onderwerpen die u volgt en over de sector waarin u werkzaam bent of de regio waarin u woont. Ook is er de mogelijkheid uw mening te geven over diverse actuele onderwerpen. Uiteraard is de app volop in ontwikkeling en verschijnen er regelmatig nieuwe updates.

Samenwerking tussen belangenbehartigers

De ontwikkeling van de LTO Dichtbij-app is mogelijk gemaakt dankzij een samenwerking tussen LLTB, ZLTO en LTO Noord. Alle boeren en tuinders in Nederland die lid zijn van deze belangenbehartigers kunnen de app gratis downloaden en gebruiken. De app is zo gebouwd dat u inlogt in uw persoonlijke omgeving, met nieuws vanuit uw vereniging of regio. LLTB, ZLTO en LTO Noord hebben allemaal een eigen ‘omgeving’ in de ledenapp.

Toegang tot LTO Dichtbij

Om toegang tot de app te krijgen, maakt u een account aan. Hiervoor heeft u uw persoonlijke e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig dat bij de LLTB bekend is. U kunt alleen toegang tot de ledenapp krijgen als uw telefoonnummer en e-mailadres bij ons correct geregistreerd staan. U maakt vervolgens eenmalig een wachtwoord naar keuze aan. Daarna kunt u inloggen. Lukt het inloggen niet, stuur dan een mailtje met daarin uw mailadres en mobiele telefoonnummer naar ledenzaken@lltb.nl. Op www.lto-dichtbij.nl is onder andere een instructie te vinden voor het installeren van de app.

App downloaden

De app is hier te downloaden, of in de appstores op uw mobiele telefoon onder de naam ‘LTO Dichtbij’

Pagina delen