Zuid

Verankeren van agro-digitalisering in Limburg: hoe doen we dat?

22 sep 2020

In het kader van de Dutch Food Week worden op woensdag 14 oktober verschillende activiteiten georganiseerd op de Brightlands Campus Greenport Venlo. Vanuit het project ‘Regions 4Food’ worden bijvoorbeeld de actuele ontwikkelingen en ideeën rondom het verankeren van agro-digitalisering in Limburg besproken.

Digitalisering fruitteelt

Onze provincie staat bol van de kansen op het gebied van precisielandbouw, in de breedste zin van het woord. We hebben de kennis en de bedrijven: producenten, toeleveranciers, verwerkers, ICT-specialisten, field labs, onderwijsinstellingen, ontwikkelmaatschappijen, et cetera. Wat is nodig om samen met deze partijen de kansen te vertalen naar business?

In het kader van het INTERREG Europe project ‘Regions 4Food’ wordt op woensdag 14 oktober van 14.30 tot 16.30 uur gesproken over de actuele ontwikkelingen en ideeën om agro-digitalisering in Limburg te verankeren. Samen met de deelnemers en enkele interessante sprekers wordt verkend hoe dit in de praktijk kan werken en wat daarvoor nodig is.

Wilt u hier graag over meedenken en -praten? Zet de datum dan alvast in uw agenda. Meer informatie volgt binnenkort.

Dutch Food Week

De Dutch Food Week is het nationale podium waar het genieten van voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Dit jaar wordt de Dutch Food Week gehouden van 10 tot en met 17 oktober. De week wordt ingericht rond het thema ‘verbinding’. Gedurende deze week wordt het delen van kennis op allerlei vlakken gestimuleerd en worden nieuwe ontwikkelingen in voeding getoond. Klik hier voor meer informatie over de Dutch Food Week.

Pagina delen

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht