MFL

Posters voor agrarische bedrijven met erfbetreders

20 mrt 2020

Verschillende agrarische bedrijven hebben ook in deze crisistijd te maken met bezoekers. Om duidelijkheid te scheppen richting deze erfbetreders zijn voor paardenhouders, boerderijwinkels en boeren en tuinders in het algemeen posters ontwikkeld.

Winkel

LTO heeft berichten ontvangen dat sommige pensionstallen meer bezoekers hebben dan normaal. Een gevolg van de sluiting van scholen en het feit dat een groot deel van de Nederlandse bevolking thuiswerkt. In het belang van de bezoekers, maar ook van de ondernemer en de medewerkers, moet sociaal contact zoveel mogelijk worden beperkt. Daarom is een informatieposter ontwikkeld voor pensionstallen, die bedoeld is om bezoekers te informeren over en attenderen op de maatregelen die op het bedrijf zijn genomen. Download de poster hier.

Veel ondernemers met een boerderijwinkel of ander verkooppunt merken dat klanten zich niet altijd houden aan de maatregelen die genomen zijn om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om deze klanten op te roepen hun gedrag aan te passen, is eveneens een poster gemaakt. Deze poster is ook bedoeld om bezoekers erop te wijzen dat, behalve de winkel of het verkooppunt, de rest van de boerderij niet geopend is voor bezoek. U kunt de poster hier downloaden.

Voor de overige agrarische bedrijven die te maken hebben met bezoekers, is een algemene informatieposter ontwikkeld. Deze kunt u hier vinden en downloaden.

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroepen
MFL, Paardenhouderij