field-1246620_1920

Videoboodschap van LLTB-voorzitter Léon Faassen over LLTB Jaarcongres

04-11-2019

Heeft u zich al aangemeld voor het LLTB Jaarcongres? Alle leden zijn op donderdag 21 november van harte welkom bij congrescentrum Het Forum in Roermond. Inmiddels hebben al veel leden en relaties zich aangemeld. Het belooft een leuke en vooral interessante dag te worden.

Meld u aan voor het LLTB Jaarcongres >>

‘Limburg gezond’ is dit jaar het thema van het LLTB Jaarcongres. Agrarische ondernemers uit dierlijke en plantaardige sectoren vertellen op welke manieren zij de provincie gezond houden met hun bedrijf. Daarnaast stellen de nieuwe LLTB-hoofdbestuurders Susanne Görtz, Peter van Dijck en Theo Coumans zich aan alle leden voor. Zij hebben afgelopen vrijdag het bestuurdersstokje overgenomen van Jan Veltmans, Pieter van Melick en Mark Tijssen.

Bekijk de videoboodschap van LLTB-voorzitter Léon Faassen hieronder.

Jaarcongres 2019

Pagina delen

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht