Volg LLTB op Twitter!

07-10-2019Meld u aan voor het LLTB Jaarcongres 2019!

Jaarcongres 2019

De uitnodiging voor het LLTB Jaarcongres 2019 'Limburg gezond' valt deze week bij genodigden op de deurmat. U kunt zich nu al aanmelden via deze link.

Boeren en tuinders houden Limburg gezond. Als je dat hoort, denk je meteen aan gezonde voeding. Vanuit die gedachte is een afwisselend menu voor u samengesteld. Dat menu gaat echter verder dan alleen voeding, want agrariërs houden de provincie op meerdere manieren gezond. Denk bijvoorbeeld aan groene energie, het landschap en werkgelegenheid.

De ondernemers op het podium kunnen u smakelijk vertellen over hun ervaringen. Dat doen zij op donderdag 21 november 2019, vanaf 14 uur bij het congrescentrum Het Forum in Roermond. Komt u ook? Neem uw partner en bedrijfsopvolger mee.

Bekijk de uitnodiging hier >>

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen