Volg LLTB op Twitter!

09-09-2019Hendriks Graszoden genomineerd voor Ondernemingsprijs Leudal

Logo_Leudal

LLTB-lid Hendriks Graszoden is genomineerd voor de Ondernemingsprijs Leudal. Deze prijs wordt uitgereikt tijdens de ondernemersavond van Lions Leudal op woensdag 2 oktober.

Ook dit jaar houdt Lions Leudal een ondernemersavond. Jean Gelissen van amusementspark Toverland in Sevenum is deze avond te gast als spreker en deelt zijn uitdagingen en zakelijke inzicht met de aanwezigen. Daarna zijn de genomineerden van de Ondernemingsprijs Leudal aan de beurt met hun pitches en wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Bovendien is er ruim gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Hendriks Graszoden is één van de genomineerden voor de Ondernemingsprijs. Dit bedrijf uit Heythuysen levert onder andere een breed scala aan grassoorten bedoeld voor grote oppervlakten als voetbalvelden, parken en tuinen. De andere genomineerden zijn Fietsspeciaalzaak Beurskens uit Haelen en Displaying You uit Neer.

De ondernemersavond vindt plaats op woensdag 2 oktober om 20 uur in de Bombardon, Sint Antoniusstraat 2 in Heythuysen.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen