Volg LLTB op Twitter!

12-08-2019Netwerk Agrarische Vrouwen on the move met lezing ‘Powervrouwen’

Vrouwenkracht

Het Netwerk Agrarische Vrouwen houdt op woensdag 18 september in Hoeve Rosa in Sevenum een lezing over én door powervrouwen.

Maar het programma start met een man. Eigenaar Fons Kersten van Hoeve Rosa neemt de aanwezigen tijdens een rondleiding mee over de boerderij en vertelt hoe hij en zijn familie invulling geven aan innovatief ondernemerschap. Met zijn vrouw heeft hij destijds gezocht naar nieuwe verdienmodellen. Hoe zet je een bedrijf zo in elkaar dat er power inzit voor de toekomst?

Yvonne Kersten, mede-eigenaar van Hoeve Rosa, heet de vrouwen kort welkom. Samen met haar man heeft ze recent besloten een partnerschap aan te gaan met het bedrijf. Yvonne licht kort toe wat haar rol is binnen het bedrijf en wat haar invloed was bij de gezamenlijke beslissing om het bedrijf op deze manier toekomstbestendig te maken.

Vervolgens is het woord aan powervrouw Léontine van Geffen-Lamers. Zij vindt power in voor ons alledaagse dingen, maar die voor andere vrouwen vaak helemaal niet zo vanzelfsprekend zijn. Ze vertelt over vrouwen die zij op de een of andere manier bewondert. Waar ze mee lacht, praat, danst, werkt of soms mee huilt. Vrouwen van de 21e eeuw. Powervrouwen die in haar ogen krachtig zijn. Dit wil niet zeggen dat ze onoverwinnelijk zijn en geen onzekerheden hebben. Juist niet. Ze kiezen vol overtuiging hun eigen weg, ook al is dat geen gladgestreken pad. Het zijn vrouwen die Léontine persoonlijk raken.

Programma

19.00 uur            Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
19.10 uur            Welkomstwoord door voorzitter Kristel Vanhommerig-Dullens
19.20 uur            Rondleiding Hoeve Rosa door Fons Kersten
20.00 uur            Kopje koffie/thee en korte presentatie door Yvonne Kersten
20.15 uur            Lezing Powervrouwen door Léontine van Geffen-Lamers
21.15 uur            Afsluiting en gelegenheid om vragen te stellen
22.00 uur            Einde avond

Tevens mogelijk om het boek van Léontine van Geffen-Lamers ‘Powervrouwen in beeld’ te kopen. De prijs bedraagt 20,50 euro. De opbrengst van het boek gaat naar ‘Free a girl’.

Aanmelden

Meld u vóór 1 september aan door een mail te sturen naar Karin Ridderbeks onder vermelding van uw naam en ‘NAV Powervrouwen’. Let op: er kunnen maximaal dertig personen deelnemen.

Ongeveer een week voor de avond ontvangt u per e-mail een bevestiging en een deelnemerslijst, zodat u de mogelijkheid heeft om te carpoolen.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen