field-1246620_1920

Wie wordt de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2019-2020?

01-07-2019

Onbekend maakt onbemind. En helaas zijn veel organisaties nog onbekend bij jongeren. Om het Limburgse bedrijfsleven onder jongeren te promoten, wordt voor de vijfde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ gehouden.

Door middel van een verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. De stembussen gaan open op 19 augustus, direct na de zomervakantie. De organisatie van de verkiezing roept alle bedrijven op om zich in te schrijven en actief campagne te voeren richting studenten, medewerkers en klanten. Op de website van de Aantrekkelijkste Werkgever worden de deelnemende bedrijven gepresenteerd en kunnen mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen.

Limburg is ingedeeld in drie regio’s en er wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot Bedrijf. In november staat de grote finale gepland, waar de winnaars van dit jaar bekend worden gemaakt.

Wilt u meedoen? Schrijf uw bedrijf dan in voor de editie 2019-2020 via deze link.

De verkiezing wordt georganiseerd door Meet the Youngsters in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020 en de LLTB.

Meet the Youngsters

Pagina delen