field-1246620_1920

Henk Schoonvelde verlaat vakgroep melkveehouderij

16-07-2019

Henk Schoonvelde verlaat eind september vanwege veranderende omstandigheden de vakgroep melkveehouderij. Schoonvelde heeft zich voor de vakgroep vooral ingespannen voor de dossiers rondom het mestbeleid en de kringloopwijzer.

Hij stelt dat dit belangrijke dossiers zijn voor de toekomst van de melkveehouderij en vindt het belangrijk dat deze goed worden overgedragen. “Ondanks enkele rumoerige jaren in de melkveehouderij hebben wij als vakgroep op deze dossiers een mooie basis kunnen bouwen. Wie zich aantrokken voelt om de belangen voor de melkveehouderij te behartigen roep ik dan ook zeker op te solliciteren. Ondanks dat voor mij een nieuwe uitdaging lonkt, zal ik ervoor zorgen dat het nieuwe bestuurslid goed wordt ingewerkt.”

Schoonvelde, Henk

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroep
Rundvee- en schapenhouderij

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht