field-1246620_1920

Netwerk Agrarische Vrouwen zoekt nieuwe bestuursleden

13-06-2019

Meer aandacht voor de positie van de vrouw op het erf. Dat is waar het Netwerk Agrarische Vrouwen (NAV) zich onder andere sterk voor maakt. Nu is het bestuur op zoek naar twee nieuwe leden, ter vervanging van Petra Lemmers en Bianca Gerritsen. Hun bestuurstermijnen verlopen binnenkort.

Het NAV is een dynamische club van ruim vijfhonderd leden vanuit de Limburgse Land- en Tuinbouw Bond. Netwerken en het delen van kennis staan centraal. Het bestuur organiseert ieder jaar in totaal vier bijeenkomsten: een algemene ledenvergadering, een excursie en twee themabijeenkomsten.

De bestuursleden zijn onder meer verantwoordelijk voor de organisatie van de bijeenkomsten. Het bestuur bestaat uit vijf leden die de taken onderling goed verdelen. Ook de overige leden van het netwerk helpen vaak een handje mee. De taken van een bestuurslid nemen dan ook weinig tijd in beslag. De groep weet immers als geen ander hoe hectisch het leven van een vrouwelijke agrarische ondernemer kan zijn.

Interesse?

Het NAV nodigt geïnteresseerden uit om vrijblijvend een bestuursvergadering bij te wonen. Op die manier kunt u de energie en het enthousiasme van de groep zelf ervaren.

Heeft u interesse in de bestuursfunctie? Neem dan contact op met LLTB-projectleider Nicole Alberts van het NAV via (06) 51546543. Een mooie kans om samen te werken aan dit topnetwerk!

Logo NAV

DSC02917_edited

Pagina delen

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht