field-1246620_1920

LTO Nederland zoekt bestuurslid landelijke vakgroep Melkveehouderij

24-06-2019

Sta op voor de belangen van ondernemers in uw sector. Bepaal de agenda en werk mee aan het oplossen van diverse vraagstukken die de toekomst van de melkveehouderij bepalen.

Samen met de andere bestuursleden zorgt u voor betrokkenheid en inbreng van de leden. U bent in dialoog met politiek, publiek en ketenpartijen en u zoekt afstemming met andere LTO-sectoren en -thema’s. Als vakgroeplid werkt u binnen de breed gedragen melkveehouderij ledenvisie ‘Samen naar een nieuwe Wij’ en onder andere de visie ‘Grondgebondenheid als basis voor een toekomstbestendige melkveehouderij’. Deze visies zijn leidend voor keuzes in de dagelijkse praktijk.

Man of vrouw, jong of oud; uiteindelijk gaat het om deskundigheid en inzet voor de sector. Bekijk hier het profiel van een LTO-vakgroep bestuurslid.

Reageren

Reageren kan tot 8 juli 2019. Dit doet u door een mail met CV te sturen naar Sara van Ginkel via svginkel@lltb.nl. Voor meer informatie over de inhoud en procedure kunt u contact opnemen met Hans van den Heuvel, directeur LTO Nederland, via 06-28758665.

lto-logo1a

Pagina delen