field-1246620_1920

Innovatiefeestje tijdens Zomerconferentie WCM Zuid

14-06-2019

In samenwerking met De Groeischakelaar houdt World Class Maintenance Zuid de Zomerconferentie WCM Zuid op donderdag 27 juni. Tijdens dit event staat innovatie binnen maintenance en asset management in Limburg centraal.

Deelnemers worden geïnspireerd met drie open innovaties, waaraan het afgelopen jaar hard is gewerkt: de Autonome Plant, Condition Based Maintenance en Ketensamenwerking. Aanwezigen kunnen zich tijdens het evenement tevens verbinden aan een bestaande of nieuwe innovatietafel.

Het is de bedoeling dat de sector in Limburg als geheel kan groeien en accelereren. Daarmee zet WCM Zuid ook duidelijk de deur open voor middelgrote en kleine bedrijven, zodat grote én kleine spelers elkaar kunnen versterken en inspireren. Genoeg reden voor De Groeischakelaar om samen te werken met WCM Zuid en dit mooie initiatief te ondersteunen.

Programma

WCM Zuid lanceert de resultaten van de drie innovatietafels die in januari zijn gestart. Deze resultaten worden beschouwd als open innovaties voor de hele regio. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat elke deelnemer aan de Zomerconferentie kan meeprofiteren van het werk dat door de innovatietafels is gedaan. Ook wil WCM Zuid samen met de deelnemers ontdekken hoe de innovaties een vervolg krijgen.

Daarnaast worden tijdens het evenement ter plekke minstens twee nieuwe innovatietafels opgestart. Zo wordt het momentum van continue regionale innovatie gaande gehouden. Deelnemers kunnen thema’s aandragen en meebepalen welke thema’s worden gekozen. Het belooft een interactieve en energieke bijeenkomst te worden. Bij spoedige opgave voor de conferentie wordt u direct betrokken bij de initiatie van deze nieuwe tafels.

Aanmelden

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Zomerconferentie WCM Zuid op 27 juni in het Auditorium van Center Court op Brightlands Chemelot Campus. De ontvangst is vanaf 13.30 uur en de afsluiting vindt rond 18.00 uur plaats.

Meld u hier aan >>

Zomerconferentie WCM Zuid

Pagina delen