Volg LLTB op Twitter!

11-06-2019Heeft u al gestemd voor de HAS Award?

HAS Award nominatie

De LLTB is genomineerd voor een HAS Award in de categorie ‘Duurzame samenwerking non-profit’. Daarin neemt de LLTB het op tegen Waterschap Aa en Maas en Provincie Noord-Brabant. Kunnen we op uw stem rekenen?

Stemmen kan hier >>

Frans van Leijden, directeur van HAS Hogeschool Venlo, nomineerde de LLTB voor de HAS Award. HAS Hogeschool Venlo zou er namelijk niet zijn zonder de LLTB. De vereniging was niet alleen een steun bij de start van de school, maar ook in latere fases, zoals bij de totstandkoming van het Lectoraat Bodem en het organiseren van evenementen als GROW.

Enkele studenten van HAS Hogeschool Venlo verrasten LLTB-voorzitter Léon Faassen met het goede nieuws en een heleboel confetti. Bekijk zijn reactie in deze video.

In totaal zijn er vier categorieën: ‘Jong & Ondernemend’, ‘Duurzame samenwerking MKB’, ‘Duurzame samenwerking grootbedrijf’ en ‘Duurzame samenwerking non-profit’. Tijdens het HAS Year Event op donderdag 20 juni wordt bekend gemaakt welke organisatie per categorie met de HAS Award naar huis gaat.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen