field-1246620_1920

Eerste editie Bio inspiratie DAG

11-06-2019

Biologische boeren, boeren in omschakeling, maar ook geïnteresseerde gangbare boeren zijn van harte welkom op de eerste editie van de Bio inspiratie DAG. Deze vindt plaats op donderdag 4 juli op de locatie van WUR | Open Teelten in Vredepeel.

Verschillende actuele onderwerpen uit de biologische sector komen tijdens het evenement aan bod. Zo wordt er ingegaan op thema’s als compost, beheersing van ziekten en plagen en bodemkwaliteit. Diverse proeven en demonstraties zijn gedurende de dag te bekijken, waaronder mechanische onkruidbestrijdingstechnieken, ploegen en nieuwe voedergewassen. Bovendien kunnen de bezoekers onder het genot van biologische hapjes het gesprek aangaan met ervaringsdeskundigen, machineontwikkelaars en -leveranciers en collega-boeren.

BioLogisch Limburg

De Bio inspiratie DAG is een initiatief van Vereniging BioLogisch Limburg. Dit netwerk van biologische ondernemers in Limburg stimuleert en professionaliseert de biologische land- en tuinbouw door samen te werken op het gebied van afzet, kennis en belangenbehartiging.

Kijk voor meer informatie over de Bio inspiratie DAG op de website van BioLogisch Limburg.

Bio inspiratie DAG

Pagina delen