field-1246620_1920

Onderwijs en arbeidsmarkt komen samen op GROW2019

14-05-2019

Limburgse topstudenten presenteren hun innovatieve agro & food product- en conceptideeën aan potentiële werkgevers en andere geïnteresseerden tijdens de eerste editie van GROW. Het evenement vindt plaats op donderdag 23 mei van 13.00 tot 18.00 uur in Villa Flora op Brightlands Campus Greenport Venlo.

GROW is een initiatief van de provincie Limburg, LIOF, de LLTB en Brightlands Campus Greenport Venlo samen met HAS Hogeschool, Fontys, Citaverde College, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool. Met het evenement willen de partijen de ontmoeting stimuleren tussen studenten en ondernemers, tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

‘Studenten en werkgevers kunnen elkaar niet altijd vinden’, zegt LLTB-bestuurslid Thijs Rompelberg. ‘Terwijl ze zoveel voor elkaar kunnen betekenen. Op het gebied van arbeid, maar ook op het gebied van innovatie.’ Daar haakt de organisatie van GROW op in. Het jong talent zit namelijk vol actuele kennis over de ontwikkelingen in de sector en is enorm gemotiveerd die kennis in de praktijk toe te passen. Dat is misschien wel de kracht die ondernemers zoeken om hun bedrijf verder te brengen. Met GROW wil de organisatie hen een kans bieden elkaar te ontmoeten.

Programma

13.00-13.15 uur                              Opening
13.15-17.00 uur                              Talentenmarkt en proeverij
14.30-15.00 uur                              Prijsuitreiking beste product en studenteninitiatief
17.00-18.00 uur                              Borrel en afsluiting

Het presenteren van de product- en conceptideeën gebeurt in een marktsetting. Zo hebben de bezoekers volop de gelegenheid om met de studenten, maar ook met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast wordt een prijs uitgereikt voor het beste product en studenteninitiatief. De winnende ideeën worden gekozen door een adviesraad, bestaande uit ondernemers, top-innovators en productafnemers in foodservice en retail uit Zuid-Nederland.

U kunt u nog steeds kosteloos registreren voor het evenement via deze link. Bekijk hier eveneens de teaser van GROW2019.

GROW

Pagina delen