field-1246620_1920

Netwerk Agrarische Vrouwen on the move: excursie ‘Tour d'Limbourg’

28-05-2019

De jaarlijkse excursie van het Netwerk Agrarische Vrouwen vindt plaats op vrijdag 21 juni. Tijdens deze netwerkdag gaan de ondernemers op bedrijventour door Limburg.

Na het Europees Parlement in Brussel, de Gulpener Brouwerij in Gulpen en de Tweede Kamer in Den Haag gaat het Netwerk Agrarische Vrouwen dit jaar een tour maken door ons mooie Limburg. Geen gewone tour, maar een bedrijventour. Limburg kent heel wat pareltjes van bedrijven en enkelen van hen openen speciaal voor de tour hun deuren. Altijd fijn om van andere ondernemers te leren.

Om deze netwerkdag optimaal te benutten, wordt een bus ingezet. Opstapplaatsen zijn in Urmond, Herten en Venlo.

Bekijk hier het programma >>

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden. Dit kan tot 8 juni onder vermelding van ‘Aanmelding NAV’. Vergeet niet uw opstapplaats te vermelden en uw schoenmaat door te geven. Er zijn maar vijftig plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Het belooft een zeer boeiende dag te worden, die geheel verzorgd wordt aangeboden. De eigen bijdrage daartoe bedraag 15 euro en dient u contant in de bus af te rekenen.

Aanmelding is niet vrijblijvend. Als u zich aanmeldt, wordt er van uw deelname uitgegaan, aangezien maar vijftig leden kunnen deelnemen. Bij no-show of afmelding na 18 juni is de organisatie genoodzaakt de eigen bijdrage van 15 euro in rekening te brengen.

Netwerk Agrarische vrouwen logo rood-01

Pagina delen

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht