field-1246620_1920

Bent u voldoende op de hoogte van de actuele zaken rondom arbeid en werkgeverschap?

20-05-2019

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw nodigt u namens LTO en de aangesloten vaktechnische organisaties van harte uit voor één van de werkgeversbijeenkomsten.

Tijdens de bijeenkomst praten we u bij over de meest bevraagde onderwerpen van dit moment:

  • Wet Arbeidsmarkt in Balans: wat zijn de belangrijkste onderdelen van dit wetsvoorstel en wat betekent dit voor de agrarische sector?
  • Loonkosten: inzicht in de kosten van arbeid in 2019 mede naar aanleiding van de veranderingen in de loonheffingskorting en de introductie van de private aanvulling WW (PAWW)
  • Certificering huisvesting arbeidsmigranten: dit voorjaar wordt het agrarisch keurmerk flexwonen voor de huisvesting van arbeidsmigranten verwacht. Wat is de laatste stand van zaken en welke mogelijkheden zijn er om straks weer huisvestingskosten te kunnen inhouden via de loonstrook?

Naast deze drie hoofdonderwerpen is er ruimte voor sectorspecifieke actualiteiten. Vanzelfsprekend is er gelegenheid voor het stellen van vragen en het voeren van discussie. Binnen twee uur bent u weer klaar voor het nieuwe (werkgevers-)seizoen.

Bijeenkomst in Limburg

De bijeenkomst in Limburg vindt plaats op woensdag 5 juni om 19.30 uur in Zaal Keulen, Schoolstraat 3 in Klimmen. Aanmelden kan via deze link.

Bij minder dan 15 aanmeldingen gaat de bijeenkomst niet door. U wordt in dat geval hierover van tevoren via de e-mail geïnformeerd. Let op: niet aanmelden kan dus betekenen dat u voor niets komt.

Logo Werkgeverslijn

Pagina delen