field-1246620_1920

BeLeef 2019: het inspiratie-event voor de agri-vrouw

13 mei 2019

FoodUp! Brabant houdt in samenwerking met Mevrouw de Boer hét inspiratie-event van het jaar voor de agri-vrouw. Tijdens BeLeef 2019 staan de vrouw en haar kracht centraal. Het evenement vindt plaats op donderdag 13 juni in het Inspyrium in Cuijk en is gratis toegankelijk.

‘Er is van alles gaande in de agrarische sector, de branche is enorm in beweging’, zegt Tineke van Laarhoven-Bom van FoodUp! Brabant. ‘De regelgeving wordt steeds uitgebreider en strenger, de maatschappij heeft overal een mening over. Veel agri-vrouwen beseffen diep van binnen dat ze hier wat mee moeten, maar vragen zich wel af wat dan precies en hoe, waar hebben ze invloed op? Tijdens BeLeef 2019 willen we hen door middel van kracht, inspiratie en vertrouwen aanzetten tot die eerste stap.’

De dag staat in het teken van workshops, het delen van verhalen met elkaar en inspirerende sprekers die u helpen om op een andere manier naar uw situatie te kijken.  

Via deze link stelt u simpel en snel uw plekje veilig. Een écht dagje uit, in een prachtige omgeving, die volledig in het teken staat van u. Klik hier voor meer informatie.

BeLeef 2019

Pagina delen

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht