field-1246620_1920

Terugblik Kom in de Kas 2019

16-04-2019

De 42e editie van Kom in de Kas vond plaats op zondag 7 april. Ruim 13.000 mensen grepen hun kans om een kijkje te nemen in de deelnemende (glas)tuinbouwbedrijven in Meijel, Grashoek en Helenaveen. De deelnemers kijken terug op een fantastische dag.

Wilt u ook nagenieten van Kom in de Kas?

Bekijk dan hier de aftermovie >>

Of bekijk het videoverslag van Omroep P&M >>

Over Kom in de Kas

Kom in de Kas is het jaarlijks publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouwsector. Het is één van de grootste evenementen in Nederland. In de regio Meijel, Grashoek en Helenaveen deden vijf (glas)tuinders mee. De deelnemers van dit jaar waren: Komkommerkwekerij Multigrow uit Grashoek, Boomkwekerij Klimplant uit Grashoek, Levels Biofruit uit Meijel, De Peelkant uit Meijel en Aardbeienkwekerij Penninx uit Helenaveen.

Bij de deelnemende bedrijven waren allerlei activiteiten georganiseerd om jong en oud te laten zien en ervaren hoe innovatief de glastuinbouwsector is. Bezoekers konden vragen stellen aan de ondernemers, indrukwekkende demonstraties bijwonen van bijvoorbeeld een sorteerder en zaaimachine en de producten zelf proeven. Dankzij het mooie weer pakten veel mensen de fiets om van het ene bedrijf naar het andere te komen. Zij volgden daarbij de speciaal voor Kom in de Kas uitgestippelde route om geen enkel bedrijf te missen.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over Kom in de Kas.

Tot volgend jaar!

Kom in de Kas2

Pagina delen