Volg LLTB op Twitter!

05-03-2019CNV kondigt collectieve acties aan

CNV logo

Als gevolg van het niet tot stand komen van het pensioenakkoord kondigt CNV aan collectieve acties te gaan ondernemen op maandag 18 maart. Het is nog onbekend of er ook acties gaan plaatsvinden in de land- en tuinbouw.

De onderhandelingen over een goed toekomstbestendig pensioenstelsel tussen de vakbonden (vakcentrales FNV, CNV en VCP), de werkgeversorganisaties en het kabinet liepen in november 2018 vast. Er lag een uitgebreid pakket aan voorstellen en maatregelen op tafel. Volgens LTO Nederland zou het een stap voorwaarts zijn geweest voor alle werkgevers en hun werknemers.

Advies volgt

LTO Nederland komt vóór 18 maart met een advies voor leden hoe zij om kunnen gaan met werknemers die willen deelnemen aan de collectieve acties. Als wij kennis hebben gekregen dat er bijvoorbeeld gerichte acties gaan plaatsvinden in de Open Teelten, Dierhouderij en Paddenstoelenteelt, informeren wij u eerder. LTO Nederland bereidt samen met Glastuinbouw Nederland en VNO-NCW de informatievoorziening richting de leden voor.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen