Volg LLTB op Twitter!

05-03-20191000-Voorbeelden-Festival voor werkgevers

Festival 1000 voorbeelden

Tijdens de Dag van de 1000 Voorbeelden op donderdag 14 maart bedanken we werkgevers door het hele land voor hun inzet en ambitie. Het 1000-Voorbeelden-Festival is hét landelijke evenement van de Dag van de 1000 Voorbeelden. Het festival vindt plaats in de Malietoren in Den Haag.

Het nog steeds groeiende programma van de dag, met diverse sprekers en workshops, vindt u hier. Daarnaast kunt u tips en informatie krijgen in het Branchelab, speciaal ingericht en gericht op specifieke branches. Bekijk de elevator-pitches van interessante kandidaten in de Matchlift. Bovendien is er voldoende gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje, of in één van de beschikbaar gestelde Meetingrooms.

Aanmelden

Interesse? Meld u dan aan voor het 1000-Voorbeelden-Festival.

Meer informatie

Voor meer informatie kijkt u op de website van de Dag van de 1000 Voorbeelden.

LTO Nederland is partner in het werkgeversinitiatief ‘Op naar de 100.000 banen’. Hierbij wordt gewerkt aan het vormgeven van de opgave uit de participatiewet voor mensen met een arbeidsbeperking. Voor de eigen achterban wordt dit vormgegeven in ‘Agro Werkt Onbeperkt’.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen