Volg LLTB op Twitter!

25-02-2019Wat betekent de Wet Arbeidsmarkt in Balans voor u?

Kalender 2

Bent u voldoende op de hoogte van de actuele zaken rondom arbeid en werkgeverschap? De Werkgeverslijn land- en tuinbouw nodigt u, onder andere namens Glastuinbouw Nederland, van harte uit voor een van de werkgeversbijeenkomsten. De bijeenkomsten in Limburg vinden plaats op donderdag 21 maart in Sevenum woensdag 5 juni in Klimmen.

Werkgeverslijn land- en tuinbouw praat u graag bij over:

  • Wet Arbeidsmarkt in Balans: wat zijn de belangrijkste onderdelen van dit wetsvoorstel en wat betekent dit voor de agrarische sector?
  • Loonkosten: inzicht in de kosten van arbeid in 2019 mede naar aanleiding van de veranderingen in de loonheffingskorting en de introductie van de private aanvulling WW (PAWW).
  • Certificering huisvesting arbeidsmigranten: dit voorjaar wordt het agrarisch keurmerk flexwonen voor de huisvesting van arbeidsmigranten verwacht. Laat u informeren over de laatste stand van zaken en de mogelijkheden om straks weer huisvestingskosten te kunnen inhouden via de loonstrook.

Meer informatie

Meer informatie en een overzicht van data en locaties vindt u op de website van de Werkgeverslijn. Aanmelden doet u via het digitale aanmeldformulier. Ook kunt u zich aanmelden voor de online webinar.

Werkgeverslijn land- en tuinbouw

Om werkgevers in de sector maximaal te kunnen ondersteunen op het gebied van een correcte uitvoering van de cao, afdracht van premies en andere juridische zaken, zette Glastuinbouw Nederland met andere organisaties de Werkgeverslijn land- en tuinbouw op. Dit wordt betaald met de premie die glastuinbouwondernemers jaarlijks aan Colland betalen. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Sectorgroepen
Dit artikel staat onder de volgende sectorgroepen
Akkerbouw, Boom- en Vaste Plantenteelt, Fruitteelt, Tuinbouw Bedekte Teelten, Tuinbouw Open Teelten
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen