Volg LLTB op Twitter!

05-02-2019LLTB zoekt kandidaten verkiezingen waterschap en Provinciale Staten

Stemmen 2

LLTB-leden en medewerkers van de LLTB Groep die verkiesbaar zijn bij de verkiezingen voor het waterschap en de Provinciale Staten op woensdag 20 maart, krijgen de kans zichzelf aan de Limburgse kiezers voor te stellen via de website van de LLTB en Nieuwe Oogst.

In Nieuwe Oogst wordt begin maart een overzicht gepubliceerd van alle verkiesbare LLTB-leden en -medewerkers. LLTB-leden krijgen op de website van de LLTB ruimte om zichzelf te presenteren en hun standpunten duidelijk te maken. Bij de tekst wordt ook een foto geplaatst.

Aanleverspecificaties

Dus, bent u LLTB-lid én verkiesbaar op 20 maart aanstaande? Laat dit dan weten aan Bart Bosters door een e-mail te sturen naar bbosters@lltb.nl. Zet in deze e-mail duidelijk aan welke verkiezing u deelneemt, politieke partij en plek op de lijst. De tekst mag 200 tot 250 woorden lang zijn. Verder is het belangrijk een goede foto aan te leveren. Dit kan een portretfoto zijn of de foto voor de verkiezingsposter. Let er op dat deze in hoge resolutie aangeleverd dient te worden. Aanmelden kan tot en met vrijdag 15 februari.

Vertegenwoordigd

‘Het is belangrijk dat de agrarische sector sterk is vertegenwoordigd in het waterschap en de Provinciale Staten’, zegt LLTB-voorzitter Léon Faassen. ‘We hopen uiteraard dat dat ook na de verkiezingen van 20 maart het geval is en dat we daar als LLTB een steentje aan hebben bijgedragen door de Limburgse, agrarische kandidaten op deze manier te presenteren.'

Dossiers
Dit artikel staat onder het volgende dossier
Waterplein
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen