Volg LLTB op Twitter!

05-02-2019Ledenbijeenkomst landelijk pachtbeleid 14 februari

Bijeenkomst

Alfred Jansen, LTO-portefeuillehouder Veiligheid & Pacht gaat met LLTB-leden in gesprek over de ontwikkelingen op het gebied van het landelijk pachtbeleid. Dit doet hij tijdens de ledenbijeenkomst op donderdag 14 februari 2019, van 13 tot 15 uur bij het Ondernemersplein aan de Steegstraat 5 in Roermond. U bent daarbij van harte welkom!

Binnenkort presenteert minister Schouten een voorstel voor de herziening van het pachtbeleid. Of dit voorstel in de regio’s beschikbaar is, valt nog te bezien. Maar zeker is dat de discussie over de herziening van het pachtstelsel een nieuwe fase in gaat.

Om vanuit LTO Nederland de juiste inbreng in de discussie over het pachtstelsel te verkrijgen, is het van groot belang om te weten wat de leden in Limburg willen. Daarom gaat Alfred Jansen graag het gesprek met u aan over het toekomstig pachtbeleid.

Naast een algemene introductie over het pachtbeleid en het benoemen van de laatste stand van zaken, vraagt de portefeuillehouder om uw input, vragen en zorgen rondom dit onderwerp. Deze input van de achterban is bepalend voor de koers van LTO Nederland op het pachtdossier.

Uw inbreng wordt erg op prijs gesteld. Hopelijk tot 14 februari bij de ledenbijeenkomst!

Aanmelden

Wilt u naar de ledenbijeenkomst komen? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.

AANMELDFORMULIER Ledenbijeenkomst landelijk pachtbeleid

Velden met een * zijn verplicht.
Naam: *
E-mailadres *

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen