Volg LLTB op Twitter!

05-02-2019Herinnering NFO-werkgroep Zuid-Limburg

Kalender

De NFO-werkgroep Zuid-Limburg nodigt leden/fruittelers graag uit voor de ledenbijeenkomst op donderdag 14 februari in Wijlre. Leden van NFO-werkgroep Noord- en Midden-Limburg en LLTB-leden met fruitteelt zijn ook welkom.

De ledenbijeenkomst start om 20 uur. Aan bod komen de ontwikkelingen en actualiteiten in het werkgebied Zuid, de Kring Limburg, maar ook op landelijk niveau. Voorzitter Gerard van den Anker geeft ook een presentatie, waarna er voldoende ruimte is voor vragen en discussie.

Voorafgaand aan de ledenbijeenkomst start om 17 uur een bijeenkomst over gewasbescherming, met de mogelijkheid tot verlenging van uw Bewijs Vakbekwaamheid Gewasbescherming Teelt, bestemd voor zowel bedrijfsvoerders als uitvoerenden.

De Centrale Adviesdienst Fruitteelt (CAF) verzorgt de bijeenkomst voor gewasbescherming. Agrea Fruit neemt de catering voor haar rekening. 

Voor degenen die hun licentie gewasbescherming teelt willen verlengen: graag aanmelden per e-mail bij harold.vandenboogaard@agrea.nl tot en met zondag 10 februari.

Datum: donderdag 14 februari 2019
Locatie: Brasserie Amuseer, Marchierstraat 11, 6321 AK Wijlre

Sectorgroepen
Dit artikel staat onder de volgende sectorgroep
Fruitteelt
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen