field-1246620_1920

Bijeenkomst dijkversterkingen Beesel

26-02-2019

Waterschap Limburg houdt op dinsdag 12 maart van 19 tot 21 uur in Herberg de Bongerd aan de Markt 13 in Beesel een inloopbijeenkomst over de dijkversterkingen. Er gaan beperkingen gelden voor de weg door het Maasveld in Beesel, dus als u percelen aan die weg heeft, is het raadzaam naar deze informatieavond te gaan.

De inloopbijeenkomst is ingericht als een informatiemarkt en er zijn medewerkers van Waterschap Limburg, Rijkswaterstaat en gemeente Beesel aanwezig voor een toelichting of het beantwoorden van uw vragen. U kunt binnenlopen en vertrekken wanneer u wilt.

Afgelopen maanden is in verschillende groepen de dijkversterking in deelgebieden bekeken en besproken. Nu is het tijd om een bijeenkomst te organiseren, waarin het totale beeld te zien is. Ook is deze bijeenkomst bedoeld als een vooraankondiging van het ontwerp Projectplan Waterwet dat ter inzage gaat in het tweede kwartaal van 2019. Op het moment dat het Projectplan Waterwet ter inzage gaat, wordt nog een inloopbijeenkomst gehouden, waarin er extra aandacht is voor de procedurele kant.

Indien u nog vragen heeft kunt u zich richten tot onze omgevingsmanagers, via dijkversterking@waterschaplimburg.nl. Wij hopen u te ontmoeten op de inloopbijeenkomst van 12 maart.

Dijkversterking Beesel

Pagina delen