field-1246620_1920

Omgevingsvisie Bergen

14-01-2019

De gemeente Bergen is de eerste Limburgse plattelandsgemeente die een omgevingsvisie in procedure brengt. De omgevingsvisie bepaalt de kaders voor het omgevingsplan dat te zijner tijd het bestemmingsplan gaat vervangen.

Uiteraard zal de LLTB de omgevingsvisie kritisch bekijken, maar het is ook van belang dat u zich als ondernemer informeert over de visie van de gemeente. Wellicht dat u zelf een zienswijze indient. In de omgevingsvisie wordt aangegeven hoe de gemeente de toekomst van de landbouw ziet en waar er nog ontwikkelingsmogelijkheden zijn en waar niet? Met behulp van kaarten heeft de gemeente dit aangeduid. De leden met een bedrijf in de gemeente Bergen hebben een mail ontvangen over de inloopavond, die vanavond (dinsdag 15 januari) van 18.00 tot 21.00 uur plaatsvindt.

De omgevingsvisie vindt u hier >> 

De visie ligt tot en met 23 januari ter inzage. Reacties moet u richten aan Gemeente Bergen, ter attentie van Burgemeester en wethouders, postbus 140, 5854 ZJ Bergen. Uw reactie moet uiterlijk 23 januari bij de gemeente binnen zijn.

Gemeente Bergen

Pagina delen