Volg LLTB op Twitter!

08-01-2019Met Biologisch Limburg naar de Bio-beurs

Bus

In het nieuwe jaar uw sectorgenoten ontmoeten? Biologisch Limburg gaat in januari met de bus naar de Bio-beurs op 23 januari. Opstappen kan op drie plaatsen in Limburg (Echt, Blerick en Venray). De opstaptijden volgen nog.

Om 11 uur verwachten we aan te komen. Eenmaal aangekomen is iedereen vrij de beurs op eigen gelegenheid te bezoeken. De organisatie zal in ieder geval in de hoofdzaal de sessie 'Hoe onderscheidend bij biologisch?' bijwonen. We sluiten af met de sessie ‘Bodem & kringloop’, waar we ontspannen kunnen genieten van een film. We nodigen u uit aan te sluiten, maar dit is dus niet verplicht!

Ook voor potentiele omschakelaars is er veel te zien en te horen op de bio-beurs, zoals de speciale workshops omschakelen in de melkveehouderij of in de akkerbouw en vollegondsgroenteteelt. Nodig dus ook uw buurman uit. Bekijk de website voor het volledige programma en de standhouders: www.bio-beurs.nl

Aanmelden en kosten

Voor de busreis en een kaartje voor de biobeurs wordt een bijdrage gevraagd van €25 ex BTW gevraagd. Wanneer u zich aanmeldt, dan bent u geregistreerd voor de busreis. Daarna sturen we u een mail waarmee u uw vrijkaartje voor de beurs kunt krijgen. Goed om te weten: anders dan vorig jaar vertrekken we na de spits en zal de chauffeur geen verplichte ruststop hoeven te maken.

Meld u aan hier aan >>

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen