Volg LLTB op Twitter!

31-01-2019L1 nog goed te ontvangen in buitengebied

TV2

De satellietverspreiding van de regionale omroep L1 via Canal Digitaal is op 1 januari gestopt. L1 heeft altijd de extra kosten voor satellietverspreiding gedragen, maar is daarmee begin dit jaar gestopt. De regionale zender blijft echter goed te ontvangen.

L1 blijft online te ontvangen via website, tablet, smartphone, internettelevisie op smart tv’s of de satellietprovider Joyne (www.joyne.nl).

Ook is het mogelijk om L1 via Digitenne (DVB-T) door de ether te ontvangen. “Dit is een prima alternatief voor Canal Digitaal, ook in grote delen van het buitengebied van Limburg,” reageert provincie Limburg op vragen die de CDA-fractie hier onlangs over stelde aan Gedeputeerde Staten.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen