Volg LLTB op Twitter!

29-01-2019Internationaal thema ALV LLTB-regio Noord-Limburg

Tjerk Terpstra

LLTB-regio Noord-Limburg houdt op maandag 25 februari om 20 uur de algemene ledenvergadering in Hotel Asteria aan de Maasheseweg 80a in Venray. In het kader van dichter bij de leden komt Tjerk Terpstra, lobbyist LTO in Brussel naar Noord-Limburg.

Wilt u bijvoorbeeld weten hoe belangenbehartiging werkt in Brussel en waarom er ondanks Europa verschillen zijn tussen de landen? Noteer dan deze datum alvast in uw agenda.

Via het invulformulier hieronder kunt u zich aanmelden voor de ALV en kunt u bovendien aangeven of u interesse heeft in een bepaald internationaal onderwerp. Op basis van uw input kunnen we Tsjerk helpen er een voor u zo interessant mogelijke avond van te maken.

AANMELDFORMULIER ALV LLTB-REGIO NOORD-LIMBURG

Naam:
E-mailadres:


Suggesties:
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen