Volg LLTB op Twitter!

31-12-2018Meld u aan voor de nieuwjaarsborrel Ondernemend Limburg

new-year-s-eve-ceremony-champagne-sparkling-wine

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Ook in 2019 houdt Ondernemend Limburg een nieuwjaarsborrel voor alle leden van de LLTB, LWV en MKB-Limburg. Deze vindt plaats op dinsdag 8 januari bij Neptunus in Kessel. 

Het versterken en verduurzamen van de economie in Limburg is een belangrijk speerpunt van Ondernemend Limburg. Daarbij willen we de focus leggen op ondernemers en hen helpen bij hun innovatie- en groei-vraagstukken. Tijdens de bijeenkomst is dit de rode draad van het programma. 

Deze feestelijke (netwerk)meeting is op een inspirerende locatie bij Neptunus in Kessel op dinsdag 8 januari 2019.

Programma in grote lijnen

16.00 uur Ontvangst
17.10 uur Welkomstwoord door Monique Princen, voorzitter Ondernemend Limburg
17.20 uur Ondernemer Dorrie Eilers van Neptunus. Neptunus is specialist in demontabel bouwen; ze werken dagelijks aan innovatieve oplossingen voor ruimtebehoeften
17.30 uur Kokkerelli geeft kinderen in een vroeg stadium inzicht in gezonde eetpatronen. Tieme en Thijmen vertellen waarom ook zij dit belangrijk vinden en welke vernieuwende concepten zij hanteren.
17.40 uur Lancering 'Ondernemersaanpak'. U bent getuige van de start van deze gezamenlijke aanpak die ondernemers de komende jaren gaat helpen met hun groei- en innovatie-ambities
18.00 uur Gezellige netwerkborrel


Dit alles onder leiding van moderator Richard de Hoop van De Hoop entert(r)ainment).

Aanmelden

Klik hier voor aanmelden of vul het aanmeldformulier hieronder in. Dit kan tot uiterlijk 4 januari 2019. Deelnemers ontvangen een paar dagen van tevoren een bevestiging, inclusief parkeeradvies. Het adres is Neptunuslaan 2 in Kessel.

LWV, LLTB en MKB-Limburg wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig, veilig en vooral (duurzaam) ondernemend 2019!

Léon Faassen, voorzitter LLTB 
Monique Princen, voorzitter Ondernemend Limburg en MKB-Limburg
Giel Braun, voorzitter LWV

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen