Volg LLTB op Twitter!

21-12-2018Kiempunt Limburg versterkt Limburgse agrofoodsector

Kiempunt

Kiempunt, de online voedingsbodem voor en door innovators in de Limburgse agrofood bestaat nu ongeveer een half jaar. De LLTB is een van de partners die dit initiatief van harte ondersteunt. Met het online platform stimuleren we gezamenlijk innovatie en samenwerking in de sector.

Op de website www.kiempunt-limburg.nl vindt u praktijkcases, nieuws, een agenda met relevante events en achtergrondartikelen over de toekomst van agrofood in Limburg. Naast het laatste nieuws zoomt Kiempunt iedere twee maanden in op specifieke thema’s, zoals energie, gezonde en veilige voeding, productinnovaties of nieuwe verdienmodellen.

Uw input is welkom

Dit is nog maar het begin. De komende tijd verschijnt steeds meer nieuwe content. Wilt u maandelijks een update ontvangen, zodat u niets mist? Schrijf u dan in voor de Kiempunt nieuwsbrief of meld u aan als lid om exclusieve content te lezen en vanaf begin 2019 ook zelf content te plaatsen en verbindingen te zoeken.

Heeft u zelf ideeën voor boeiende onderwerpen, aansprekende startups of inspirerende mensen die we moeten interviewen? Uw suggesties zijn van harte welkom. Stuur een bericht naar redactie@kiempunt-limburg.nl en wij nemen contact op.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen