Volg LLTB op Twitter!

04-12-2018Bijeenkomst ondermijnende criminaliteit in Peel en Maas

Dief

LLTB-regio Noord-Limburg en gemeente Peel en Maas binden de strijd aan tegen ondermijnende criminaliteit. Op donderdag 13 december vindt een bijeenkomst plaats in het Huis van de gemeente aan het Wilhelminaplein 1 in Panningen.

Meld u vóór 8 december 2018 aan via het formulier onder dit bericht.

Bekijk de uitnodiging voor het programma >>

Drugslabs of wietplantages in een legaal gehuurde schuur of pand, gulle sponsoring van de voetbalclub met contant geld, een ongevraagde ‘beveiliger’ in een café, bedrijven zonder afnemers, maar met veel omzet. Allemaal voorbeelden van ondermijning.

Het effect is dat onder- en bovenwereld steeds meer met elkaar verweven raken en dat de grenzen tussen legaal en illegaal vervagen. De echte ondernemers, zoals het overgrote deel van de boeren en tuinders, krijgen er steeds meer last van.

Ondermijning wordt de laatste jaren steeds beter onderkend, maar wat doen we eraan als samenleving? Inmiddels is duidelijk dat de politie en de gemeente dit niet alléén kunnen. Dus, wat kunnen we dan van elkaar verwachten? Hoe kan u als agrarisch ondernemer bijdragen? Wat hebben we er zelf al aan gedaan? Wat mag je van elkaar verwachten? Hoe kan de gemeente het beste aansluiten om uw belangen mee te behartigen?

Gemeente Peel en Maas en de LLTB-regio Noord-Limburg willen met u een vuist maken in het tegengaan van ondermijning. Kom daarom op 13 december naar de bijeenkomst.

AANMELDFORMULIER Bijeenkomst ondermijnende criminaliteit 

Velden met een * zijn verplicht.
Naam: *
Bedrijfsnaam: *
E-mailadres: *

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen