Volg LLTB op Twitter!

09-10-2018Vacature Raad van Toezicht Citaverde College

CITAVERDE_logo_groen__jpeg_

Binnen de Raad van Toezicht van Citaverde College ontstaat op korte termijn een vacature die op voordracht van de LLTB wordt ingevuld. De LLTB is voor zijn vertegenwoordiging in de Raad van Toezicht op zoek naar een enthousiaste kandidaat met kennis van - en ervaring met - de actuele ontwikkelingen in de primaire sector en aantoonbare bestuurlijke en/of toezichthoudende ervaring.

Citaverde College is een onderwijsinstelling voor VMBO en MBO en volwassenenonderwijs en heeft zes verschillende locaties in Limburg. Leerlingen en volwassenen met interesse in de groene sector vinden bij het Citaverde College een passende opleiding. Citaverde College levert jongeren en volwassenen af die helpen bij de ontwikkeling van economisch en ecologisch bloeiende regio’s. Citaverde College loopt voorop in vakmanschap en ondernemerschap en zorgt daarmee voor een beter, mooier en leuker leven. Hierbij werkt het Citaverde College veel samen met regionale partners in onderwijs, maatschappelijke organisaties, overheden en de beroepspraktijk. Kijk voor meer informatie ook op www.citaverde.nl.

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het beleid van het College van Bestuur en op de algemene gang van zaken binnen de organisatie. De Raad van Toezicht bestaat uit 5 leden met een duidelijke portefeuilleverdeling en participatie in een aantal commissies. Daarnaast beschikt elk lid van de Raad van Toezicht over de benodigde ervaring om de hoofdlijnen van het totale beleid te beoordelen.

Wij komen graag in contact met kandidaten die zich herkennen in het volgende algemene profiel:

  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Inzicht in de eisen die kwaliteit, doelmatigheid en continuïteit aan een organisatie als Citaverde College stellen;
  • Verankering in de regio Zuidoost-Nederland;
  • Voldoende inzicht in taken en rollen tussen Raad van Toezicht en bestuurders en bekend zijn met de huidige visie op governance in maatschappelijke organisaties;
  • De capaciteit om de bestuurders met raad en als klankbord ter zijde te staan;
  • Integriteit, verantwoordelijkheidsgevoel en een onafhankelijke opstelling;
  • Het vermogen om in teamverband te functioneren;
  • In staat zijn tot kritische zelfreflectie. 

Is uw belangstelling gewekt?

Stuur dan uw sollicitatiebrief en cv naar Sara van Ginkel, hr-manager bij de LLTB via svginkel@lltb.nl. Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer Jan Veltmans, LLTB-bestuurslid en lid Raad van Toezicht Citaverde College, telefoonnummer 06-54220132 of via e-mail j.veltmans@lltb.nl.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen